lunedì 21 dicembre 2015

Despre prostia umana, sau cum a ajuns Dacia tara tiganilor si de ce.











Nu sunt un istoric, nu sunt un expert, nu stiu mare lucru, dar cand pute a cacat, dau ca scontat ca am calcat in ceva care este de tot cacatul.

Dupa cum vedeti nici gramatica nu stiu, scriu fara diacritice si fara filtru, taran, ce sa mai....


Hai sa analizam ceva cantece populare patriotice ROMAnesti si plecand de la ce exista mergem la ce trebuia sa fim si sa stim, dar nu mai suntem ca nu stim.


Faimosu "Eroi au fost eroi sunt inca" pe care sub nea
Nicu il cantam in soapta ca Erori au fost Erori sunt inca, si acum imi dau seama ca din eroare nu gresem cu nimic....


Aici textul, melodia nu o contest, e adorabila.









Pui de lei
de Ioan Nenițescu




Poezia a fost pusă pe muzica compozitorului Ionel G. Brătianu.



Eroi au fost,eroi sunt încă
Și-or fi în neamul românesc!
Căci rupți sunt ca din tare stâncă
Românii orișiunde cresc.


Adica unde cresc Românii?  Oriunde numai in Dacia nu, aici au fost importati pe capul Dacilor, in acelasi lot cu Hunii si inaintea loturilor Germanice.
Scurta analiza istorica asa cum se vede cand admiri padurea ignorand copacul din fata, adica da-te la o parte si vezi de mai departe...



Dacia, tara milenara care avea o grupare de limbi relativ uniforma azi delclarate pierdute (sau dosite ca de carte ori se iveste o alta tablita la Tartaria, dispare ca sa nu se stie ce si cum) care se intindea de pe la Graz in Austria cel putin, si pana dincolo de Ukraina, este cucerita in  proprtie de nici 30% de romanii lui Traian si dintr-o data toti, inclusiv cei ne cuceriti, vorbesc latina in mai putin de un secol, limba dusmanului (vedeti, stiu si turceste)... Hm....  tare poanta.



Si cine erau Romanii?  O adunatura de idioti manuitori de sabie, fara neam si fara dumenzeu, din toata EurAsia, in slujba imperiului cu capitala la Roma, in Italia, care pe langa leafa si prada mai sperau si in cetatenia Romana, deci Romani nu erau sigur.



Ok, cine ii comanda, pai tot o adunatura de asasini si ucigasi, care se pusese in fruntea lor ca Senat si Imperator, unii deveniti Romani ca mai sus, altii prin nastere din persoane devenite Romani ca mai sus, asta pentru ca Romani nu au existat niciodata cu adevarat, rasa aia nu exista, punct.

Amintiti-va ca Roma a fost fondata de Romulus si Remus, fugaci din Troia, si ca pe alea taramuri in acutala LAZIO din peninsula Italica se vorbea Etrusca cand au navalit ei.  Deci limba latina a venit cu ei, de unde?  Pai din TROIA unde asa se vorbea curent.


Si de ce Grecii i-au batut pe Troieni mar?  Din cauza Elenei care a fugit acolo, bai da tari mai sunt basmele astea, se misca toata Grecia sa mearga la Troia sa moara pe acolo ca sa o prinda pe aia si sa o aduca acasa la familie, tare sentimentul asta de familie al Greci, monolitic.



Ce ziceti de faptul ca pe Greci ii deranja Troia care fiind o colonie Tracica crescuse cam mult, era de bun acord cu locuitorii zonei si se organizase in asa masura incat controlau rutele comerciale cu Orientul indepartat facand averi peste averi pentru ei si pentru gazdele lor orientale.  Si Grecii ravneau la controlul acestor resurse si averi.

Mi se pare mai realist.

Trecand de lacomia Grecilor care uitati-va ce bine au ajuns subt Tsipras si Merkler, daca Troianii au dus limba lor la Roma, si erau colonie Tracica care facea cap la Sarmisegetuza, dupa mine vorbau un dialect Tracic, ca la Sarmisegetuza, si uite lamurite cateva dileme.


Cum ar fii faptul ca toata Dacia vorbeste o limba latina dupa cucerirea Romana, pai asa au vorbit ei inainte sa fondeze indirect Roma, si uite asa ne lamurim de ce banditii aia de Romani au atacat pe toata lumea dar niciodata Dacia cel putin pana la Traian, pai erau ca fratii, ca erau frati, in cardasie, comerciau impreuna, de fapt prima natie la care s-au dat Romanii dupa ce au prins forte erau dusmanii lor ancestrali, Grecii pe care i-au expulzat din colonia lor Italia, apoi din Sicilia, si apoi i-au batut pe teren propriu pana in Asia Mnor, in timp ce de la Daci cumparau cu bucurie arme harana si haine.

Si ce la apucat pe Traian sa atace Dacii?  Lacomia?  Oare?

Hai sa cantam mai departe:


E vița noastră făurită
De doi bărbați cu brațe tari
Și cu voința oțelită,
Cu minți deștepte, inimi mari.

In realitate vita noastra e o amestecatura de te doare capul, dar prin vointa puterilor centrale Europene care plateau Telectuali indoielnici care ne-au ramas in istorie ca stalpi ai formari Romaniei mari, niste tradatori jalnici, ne-au bagat pe gat denumirea de Români, sub motivul "ca de la Râm ne tragem" ca sa uitam ca suntem DACI.

Si uite asa se nasc miscari protestatoare in sanul intelectulilor adevarati ca Eminescu si Creanga, care au mirosit duhoarea, ca chemandun-ne Români putem fi asimilati cu Rroma, adica Tiganii, si exterminati lent sa le revina tara asta lor, de origine din India, Gujarati, Katchii, Punjabi, nicidecum din Europa, deci ne prostesc ca noi suntem urmasii Romei ca sa ne numim Romani, cand eu tin bine minte ca sa fii numit roman era o injosire acum 50 de ani inca, ca sa fi cazut in Romanie insemna sa fi cazut in saracie lucie ca Tiganii... nu va suna nici un clopotel?

Lui Mihail Eminovici, rusul nostru patriot Dac, care vroia sa ramanem Dacia, ii sunau nu un clopotel ci mii de talangi cand auzea traznaile astea.

Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pân' şi numele tău... ţară!

La Paris, în lupanare de cinismu şi de lene,
Cu femeile-i pierdute şi-n orgiile-i obscene,
Acolo v-aţi pus averea, tinereţele la stos...
Ce a scos din voi Apusul, când nimic nu e de scos?

Da' de ce nu citit voi Scrisoarea a-III-a din perspectiva luptei impotriva tiganizarii Daciei dusa de Eminescu si Junimea, tiganizare pe care vroiau sa ne-o bage pe gat inainte de tratatul de la Trianon, facandu-ne sa devenim mandrii  Români ca sa ne poata transforma incet in mandrii Rroma.
Si uite asa l-au otravit cu mercur pe Eminescu sa scape de o pacoste.

Si doi banditi cu brate tari si cu vointa otelita, vezi mai jos cum apar ca doi amici patrioti, ia hai sa vedem ce amici earu Romanul cu Dacul de a venit cu puhoi de oaste sa ii ia gatul.

Foarte buni amici, verisori in realitate, a lui Decebal aveau in mana conducerea imperiului Dac si ai lui Traian erau si ei o trapta mai jos in administratie, mafie mare.
Vorbesc de bunici, ca parintii erau inca pustani abia insurati, iar eroii nostri abia incepusera sa alerge pe propriile picioare in ograda.

Și unu-i Decebal cel harnic
Iar celălalt Traian cel drept
Ei, pentru vatra lor amarnic
Au dat cu-atâția dușmani piept.

Și din așa părinți de seamă
În veci s-or naște luptători,
Ce pentru patria lor mamă
Vor fi mereu învingători,

Au fost eroi, și-or să mai fie,
Ce-or frânge dușmanii cei răi,
Din coasta Daciei și-a Romei
În veci s-or naște pui de lei.

Hai sa plimbam ursul ca rugineste lantul, costa Daciei mai treaca mearga, dar coasta Romei?  Adica toti mercenarii aia puhoi adunati din Eur
Asia sperand sa devina Romani daca nu isi lasau oasele intre timp pe alte plaiuri, ar fii costa Romei, hai sa radem nitel, face bine la ficat.



Si de unde tot interesul asat al puterior mondiale (nu ma refer la state, alea nu contează, ci la cine decide cine sa le fie regi, presedinti si ministrii, controland banul si resursele, inclusiv cele umane, uitati-va numai cum au scos din maneca minerii cand le trebuiau, sa nu mai vorbesc de AlQueda sau ISIS/ISIL si avioane pentru 9 Septembrie care se vaporizeaza la impact dar pasapoartele pasagerilor rezista la 6000 de grade celsius... hmmm) in ultimi 500 de ani sau mai bine, de a sterge tot ce e Dacic de pe lume (si Kurdic pe care vor sa ii inlocuiasca cu arabii, si alte  natii stravechi prin Asia, Sudamerica sau Africa, sa nu vorbim de verii  nostri Celti in vestul Europei)


Ciudata chestia asta.

Nessun commento:

Posta un commento